Camjo voor het programma Plakshot

Vanaf half februari 2023 zoekt Human Factor voor het satirische programma Plakshot (vpro) een zelfstandige en ervaren camjo.

Je bent samen met de itemregisseur en presentator Roel Maalderink verantwoordelijk voor de opnames en verzorgd daarbij ook het geluid en eventueel wat basis licht. Je bent allround en inzetbaar voor het draaien van straatinterviews, sketches en studio items. We zoeken iemand die flexibel is, goed kan werken onder druk en met positieve energie met ons aan de slag wil. Daarnaast ben je snel, handig en technisch! Als je ook nog eens een goed gevoel voor humor hebt, dan zijn we opzoek naar jou!

Periode zal van ongeveer half februari t/m half juni lopen. We zoeken iemand die 4/5 dagen per week beschikbaar is.

Stuur je CV en een voorbeeld van je werk naar svandriel@humanfactortv.nl.
We kijken uit om van je te horen!