Arjen Lubach is terug van 21 februari

Arjen Lubach is terug. Vanaf 21 februari 2022, elke maandag tot en met donderdag om 22:10 uur bij de VPRO op NPO 1: De Avondshow met Arjen Lubach. In een klein half uur duikt Arjen Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.

Arjen Lubach droomde al langer over het maken van een dagelijks programma op prime time: “Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Ik heb juist extra veel zin in de waan van de dag.”De Avondshow met Arjen Lubach is vier dagen per week te zien, van maandag tot en met donderdag.

Een groot deel van het team dat De Avondshow met Arjen Lubach maakt werkte ook mee aan het succesvolle Zondag met Lubach, dat in 2021 stopte na dertien seizoenen.

De Avondshow met Arjen Lubach: vanaf maandag 21 februari, 22.10 uur, VPRO, NPO 1 (ma t/m do)