Zondag met Lubach wint Televizier-Ring 2017

Het VPRO programma Zondag met Lubach van producent Human Factor is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2017. Dat is niet zonder reden, als één programma van zich liet horen het afgelopen seizoen dat was het Zondag met Lubach wel. De satirische nieuwsshow fabriceert aan de lopende band viral video’s door precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. Daarnaast weet het programma perfect de verbinding te vinden tussen lineair en uitgesteld tv-kijken. Deze vernieuwende manier van tv-maken levert Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017 op.

Arjen Lubach sprak in zijn dankwoordje vol lof over zijn team. “De mensen achter me zijn hart en ziel van het programma, ik hou van ze en ik beloof dat we zondag een nieuw programma uitzenden”, aldus de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2017.